headerPenyaJohan

Carnet penyista del FC Barcelona


carnetpeñistaFutbolClubBarcelona

Ser penyista és una mica més que ser un afeccionat del FC Barcelona, des del moviment de penyes es va lluitar per tenir un reconeixement des del mateix club. El reconeixement va arribar, el FC Barcelona expedeix directament un carnet com a soci penyista del FC Barcelona, club al qual estimem.

Previ al carnet com penyista, es va realitzar un treball tediós per crear un cens amb tots els penyistes actius. A la fi del 2012 es comença amb un cens de penyistes, més de 1.300 penyes presenten els seus afiliats, representats per més de 150.000 persones que treballen, organitzen o gaudeixen anualment de diferents activitats dutes a terme en les diferents penyes. Les penyes del FC Barcelona tenen una importància vital en la difusió del sentiment barcelonista.

somosUnEquipo

Al Congrés Mundial de penyes es va aprovar que els penyistes disposaríem d'un carnet expedit pel FC Barcelona que ens identifiqui com a tals. Un reconeixement des del club per la difusió del barcelonisme i els seus valors. A la fi del 2013, el procés comença a veure la llum amb l'arribada dels carnets de penyistes a cada penya, un carnet oficial del FC Barcelona.

El carnet de penyista és molt més que un document acreditatiu del nostre club.
El carnet de penyista està dotat d'avantatges per part del Club. Amb aquest carnet, el penyista tindrà descomptes en el Museu de FC Barcelona, podrà recollir entrades sense necessitat de presentar la credencial de la penya, es disposarà d'invitacions per a la majoria de partits en el Miniestadi, bé del Barça B, Juvenil A o el Futbol Femení, també es podrà gaudir de partits de futbol sala, handbol i hoquei en el Palau Blaugrana, entre molts altres avantatges que ofereix el FC Barcelona, tan sols per ser penyista.


Fes-te soci

Penya Johan

futbol i bon ambient.facebook correoElectonico twitter instagram
AVÍS LEGAL INFORMACIÓ SOBRE COOKIES