headerPenyaJohan

Secció d'entreteniment de la Penya Barcelonista Johan

Les inquietuds de cada persona són diferents, però entenem que tenim una en comú, tot el relatiu al Futbol Club Barcelona. Durant el dia, en algunes ocasions, tenim una estona lliure, per això des de la Penya Johan volem que passeu una bona estona i que estigueu entretinguts.
En la secció que ens ocupa volem deixar-vos alguns vídeos, que possiblement us resulten d'interès, cal dir, que podeu col·laborar n'està secció aportant vídeos d'interès per la Penya Johan, sempre relacionats amb el nostre club, el Futbol Club Barcelona.
El canal per aportar un vídeo serà el mateix de sempre, a través del correu de contacte que trobeu en xarxes, on heu d'indicar el vostre nom i nombre de soci, en aquest cas també la manera de poder obtenir el vídeo.
Per a una correcta visualització, posar el telèfon intel·ligent o tablet en manera horitzontal. A passar-ho bé

* SOMNIS DEL BARÇA

Aquest documental explica la història del club esportiu FC Barcelona a partir de la visió del seu fundador, Joan Gamper, fins a la seva consagració dels últims temps, que han convertit al club en un dels més poderosos del món. La narració engloba el testimoniatge d'analistes, tècnics i jugadors.
Durada 122 min.

* JOHAN CRUYFF, EL PROFETA DEL GOL

Vídeo de Johan Cruyff de l'any 1974, que va sortir en els anys 90 ´s amb la primera champions que el Barça va guanyar, va anar en format VHS (castellà), la venda va ser en els quiosc d'Espanya. Un Homenatge al Flac. Gràcies Johan per tot el que ens has donat.
Durada 90 min

* ENTREVISTA A JOHAN CRUYFF

Entrevista a Johan Cruyff per Fernando Rei en "Peloteros ineditos". Entrevista on Johan parla de forma distesa de com entén el futbol i la vida. Moltes vegades menys és més.
Durada 29 min

* JOHAN CRUYFF, HISTÒRIA D'UN BLAUGRANA

Reportatge sobre la vida de Johan Cruyff com blaugrana, des d´holanda fins a Barcelona.
Duracion 43 min.

* DREAM TEAM DE JOHAN CRUYFF

Johan Cruyff entrenador del FC Barcelona des de 1988 a 1996, amb un equip de somni, Zubizarreta, Bakero, Begiristain, Laudrup, Koeman, Stoichkov, Romario, Eusebio, Nadal, Guardiola, Amor, Juan Carlos, Ferrer, Nando, Julio Salines, Serna, Alexanco i Goikoetxea. La glòria d'un equip i un entrenador, Johan Cruyff.
Duracion 10 min.

* LA REMUNTADA

FC Barcelona, La remuntada més gran de la història, Barcelona 6 PSG 1, després de perdre 4 - 0 en Paris. Una obra d'art realitzada per Marcs Rom FILMS, on passessis de la tristesa a l'eufòria tan sol en uns minuts.
Durada 8 min.

* PROJECTE NOU CAMP NOU

L'Espai Barça serà el millor complex esportiu del món al centre d'una gran ciutat. L'Espai Barça s'integra harmònicament al barri de les Corts, amb un Estadi amb tots els avançaments i capacitat per aproximadament 105.000 espectadors, amb un Nou Palau modern, flexible i amb capacitat per 12.500 espectadors. Per ser perfecte s'hauria de cridar-se, Estadi JOHAN CRYUFF.
Durada 2 min.

* MESSI I UNA CÀMERA LENTA

Lionel Messi habilitat en el regateig perfecte, vist amb una càmera lenta.
Durada 4 min.

facebook correoElectonico twitter instagram
AVÍS LEGAL INFORMACIÓ SOBRE COOKIES