headerPenyaJohan
campNouBlogPenya

 

 

V MEMORIAL MARTÍN MARTÍNEZ

El passat 17 de Setembre es va celebrar el V Memorial Martin Martínez (president fundador de la Penya Johan, mort, Maig del 2010 després d'una llarga malaltia).

cartel

Com cada any, es va celebrar un partit de Futbol Sala entre l'equip de la Penya Johan -Fundació Grama, que competeix en la tercera divisió a nivell estatal i un rival de la nostra ciutat, en aquest cas, el Catgas "B", al com agraïm la seva col·laboració.
El partit va tenir la novetat que per primera vegada David Martínez (fill de Martín), no va participar des de la pista però si des de la banqueta on va exercir les funcions de delegat.


equipotemporada17&18 personalidades

L'esdeveniment va servir per a la presentació de la plantilla de la Penya Johan per a la temporada 17/18 que acaba de començar.
El resultat fué favorable a Catgas per 1-5 després d'una primera part igualada i una segona en la qual es va imposar la major qualitat i força física del filial del Catgas.


mejorJugador trofeo

Chechi del Catgas fué triat MVP del partit i li va lliurar el premi el president del Federació de Penyes del Barceloní Est, Sr. Jordi Monturiol.
Es va guardar un minut de silenci en record de Jacint Esborres, gran barcelonista, ex-directiu del club i molt amic de la nostra Penya.


fotoConjunta

Durant l'intermedi es va efectuar el sorteig de premis entre els assistents, com és costum en el Memorial.
Agrair a tots la vostra assistència. Us esperem l'any que ve.

catgasfutbolSala

 

 

.
facebook correoElectonico twitter instagram
AVÍS LEGAL INFORMACIÓ SOBRE COOKIES