headerPenyaJohan
campNouBlogPenya

 

 

EL XIRINGUITO DE LA PENYA JOHAN, 2017

grupoPenyajohanchiringuito ramon

Un altre any més la Penya Johan de Santa Coloma ha volgut participar en la Fira d'Entitats , esdeveniment de la nostra Festa Major d'Estiu, muntant una carpa dedicada al FC Barcelona, per a gaudi dels nostres paisans, socis i resta de l'univers, sent tots benvinguts.

Volem agrair a tots els socis de la Penya Johan, que d'una o una altra manera han col·laborat portant aquest projecte a ser un gran èxit, especialment a Ramón, que va posar música en les nostres vides, GRÀCIES RAMON, a tots els visitants que van venir a saludar-nos o simplement a passar una estona amb nosaltres, gaudint d'una cervesa, refresc, mojito, tapa o entrepà.

Agrair a l'Ajuntament de la Ciutat per col·laborar en aquests esdeveniments, donant visibilitat a entitats de la ciutat, a l'empresa Tanit, als distribuïdors. Donant recolzo en la instal·lació i subministrament dels mitjans necessaris..

Esperem poder participar el any vinent, amb més ganes si cap, sense ofendre els presents, oferint algun tipus d'espectacle o actuació en directe, on els que vengen a veure'ns puguin passar una estona agradable, divertit i entretingut entre amics, familiars i veïns de la nostra ciutat.

Estem treballant per millorar.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració, des d'aquí us instem a participar l'any que ve, on ho passarem, almenys, com a aquest. I si cap molt millor.

Una forta abraçada i fins al pròxim esdeveniment.

Penya Barcelonista Johan.

“Tito”

feria1 feria2 feria7 feria11 feria13 feria15 feria16 feria17 feria18 feria19 feria21 feria6 feria12 feria5 feria20 feria14 feria10 feria9

 

 

.
facebook correoElectonico twitter instagram
AVISO LEGAL INFORMACIÓN SOBRE COOKIES