headerPenyaJohan
campNouBlogPenya

 

 

DESPRÉS D'UN DUR ROCK FEST VINDRÀ EL PARTIT

fotoEquipos

Socis Penya Johan Vs. Selecció Bar Barceló

Diversos jugadors de l'equip de socis penya Johan van haver de complir amb les seves responsabilitats metal·lares, acudint al ROCK FEST de la nostra ciutat, mai vam tenir tant metall tan a prop. I com a amants de la música allí ens trobàvem, cervesa en mà i pegant pots, per escalfar per al partit, potser ens passem amb els pots o amb les cerveses, però allí, aguantant el tipus i Rosendo també.

Gràcies José Madero

L'equip socis penya Johan realitza la seva concentració a les 11 del matí en Bar Casa Fèlix.
A poc a poc van arribant els jugadors, velles glòries del futbol, homes de vells costums. A casa Fèlix comença l'escalfament, que millor que prendre alguna cosa que et llevi fins a l'olor de peus, una "barrecha" per entrar en calor.

calentandoConBarrecha

Al voltant de les 11:30, la majoria de participants va començar la pujada cap al camp, Prat de la Riba s/n, antigues pistes d'atletisme. Després de deu minuts de pujada, ja gairebé cansats arribem al camp. Entre els cristalls observem una legió de jugadors del Bar Barcelo VIP corrent com si la vida fora en això. Fotre!!! Solament veure-ho m'he cansat. Baixem als vestuaris, comencem a canviar-nos, saltant al camp cinc minuts abans de la trobada.
Traiem la farmaciola per deixar-ho a peu de camp, unes ampolles d'aigua, gentilesa de Bar Casa Fèlix i una mica d'alcohol, en forma de llauna de cervesa, per a les ferides, l'alcohol no ho posem per dins, guareix una mica més.

D'altra banda, Juan Flores deixa la concentració per posar-se amb els preparatius de la Fideua

El partit és gravat pels afeccionats que es troben en el camp, deixem uns instants de l'emocionant trobada disputada entre el Bar Barcelo Vip & socis penya Johan. Imatges que no podràs esborrar de la teva retina durant molt temps.
No perdis detall.

El partit transcorre segons el previst, ells tenen la pilota i nosaltres correm darrere d'ells. Entra el primer gol en la nostra meta, el segon, el tercer, la cambra, el cinquè, eh!!! Alt aquí, realitzem una jugada que el mateix Lionel Messi hagués signat i comencem la remuntada, entra el nostre primer gol, després el segon i el tercer. És important dir que ells van continuar també ficant algun que un altre gol. Fins a Antonio, amb sandàlies fica el seu gol, llàstima que és del Bar Barcelo Vip.

Què és un partit sense un gran reporter?, càmera en mà, el nostre reporter comença a realitzar un escombratge per tot el camp. Deixem unes imatges representatives del treball del nostre reporter.

El partit finalitza amb total harmonia, entre riures i conya, una bona estona entre amics. Toca fer la foto de rigor, com diu el refrany una imatge val més que mil paraules. Sort que ens van organitzar. Vegin

Per fi, una dutxa, parada per a hidratació i deixar gana per la Fideua en la penya. Tots junts a casa Fèlix, Bar Barcelo Vip & Socis penya Johan.

casaFelix

Hora de partir feia el carrer Irlanda, al Bar Barcelo VIP on part de l'organització té preparada una taula per als jugadors i socis que s'han unit al final de festa de la temporada 2016 -2017.
Juan es fa esperar, de sobte entra una aroma a marisc que fa que els nostres estómacs es retorcen, els primers jueus gàstrics comencen a generar-se, mentre que prenem una altra cervesa en la barra.
Loli surt corrent a buscar pa, per mullar, d'altra banda Tito s'apressa a buscar l'ali - oli, la rasera comença a realitzar moviments de dreta a esquerra i els plats comencen a omplir-se, es reparteixen i de sobte el silenci s'apodera del local. Per què serà? Vostès mateixos

fideuasipia

fideuaFideos

fideuaCaldo

Després d'un llarg dia, podem treure dues conclusions:
Ja no correm com els joves de 20 o 30 anys, però donem guerra.
És molt més cansat jugar a futbol que fer una fideua.


finalFideua

Gràcies jugadors BAR BARCELO VIP, SOCIS PENYA JOHAN I JUAN FLORES

 

 

.
facebook correoElectonico twitter instagram
AVÍS LEGAL INFORMACIÓ SOBRE COOKIES