headerPenyaJohan
campNouBlogPenya

 

 

Reflexions sobre la situació que vivim en el FC Barcelona

Santa Coloma de Gramenet, a 30 de Mayo del 2017

Transcorreguts diversos dies des que es va produir la detenció de Sandro Rossell i la sentència sobre l'acció de responsabilitat que es va efectuar contra la junta de Joan Laporta, la Penya Barcelonista Johan emet aquest comunicat pronunciant-se sobre els fets esdevinguts.

sandroRosell

Quan l'any 2010 es produeixen les eleccions en les quals Sandro Rossell surt guanyador com el president més votat de la història, es proposa com a objectiu el menysprear a la junta anterior amb el suport de gran part de la premsa, especialment del Grup Godó.

Després de quatre mesos de la seva victòria en les urnes (juny) decideix proposar en l'Assemblea de Compromissaris (octubre) una acció de responsabilitat contra la junta de Joan Laporta per pèrdues econòmiques en el seu mandat. En aquesta assemblea el president (Rossell) decideix abstenir-se en la votació, però no el seu dofí, el president actual (Bartomeu) que va votar "SI" a aquesta denúncia. Una abstenció del senyor Sandro en el que va ser denominat en el seu moment com "La decisió social més important de la història del club".

Paradoxes de la destinació, el mateix dia que Rossel entra a la presó de Soto del Real com a presumpte implicat en blanqueig de diners mitjançant una de les seves empreses, la junta de Joan Laporta queda definitivament alliberada del votat en l'assemblea d'octubre de l'any 2010.

joanLaporta

Una decisió que la Penya Johan aplaudeix i que demostra l'honestedat d'unes persones que han sofert molt al costat de les seves famílies al llarg d'aquests set anys, per culpa del revengisme que la junta guanyadora del 2010 es va voler prendre.

Avui dia, tenim de president a Bartomeu votat l'any 2015 pel 54,63% de socis contra el 33,03% de Laporta.

bartomeu

Bartomeu és aquest president que té al club més en els jutjats que en els camps recollint títols. És aquest president que s'ha permès el luxe de destrossar equips guanyadors per convertir-los en equips de segona fila (no només parlem de futbol).

Quan la junta de Joan Laporta va abandonar el club al juny del 2010, no només ho va fer sense pèrdues econòmiques com ha quedat demostrat aquests dies, sinó que també ho va fer deixant un club de bàsquet campió de l'Eurolliga, un equip de futbol admirat en tot el planeta, un filial en Segona A i unes seccions tants professionals com amateur que eren l'enveja de l'esport mundial.

Ara al maig del 2017, tenim un equip de futbol en el qual Messi i Iniesta es van a anar de vacances sense renovar, la Champions League la veurem per televisió, el club ha de pagar els paranys del seu president actual (Bartomeu) i de l'anterior (Rossell) i el Camp Nou s'ha convertit en una espècie de complex turístic on els visitants de la ciutat poden fer foto als jugadors el dia de partit.

Exposat tot això i davant la perspectiva que s'aveïna en els mesos vinents, la Penya Barcelonista Johan sol·licita:

 

– La dimissió irrevocable de la junta directiva actual dirigida per Josep Maria Bartomeu.
– La recerca dels comptes del club en l'etapa en la qual Sandro Rossell va ser president.

 

logoPenyaJohan

Antonio Martínez Cano

President de la Penya Barcelonista Johan

 

 

.
facebook correoElectonico twitter instagram
AVÍS LEGAL INFORMACIÓ SOBRE COOKIES