headerPenyaJohan
homenajeJohanCruyff

 

Homenatge a Johan Cruyff en el Camp Nou - Penya Johan


El Futbol Club Barcelona va preparar un espai en el Camp Nou per homenatjar al nostre ídol Johan Cruyff, però nosaltres com penya vam voler donar el nostre homenatge particular. Els socis de la penya Johan, com no podia ser d'una altra forma, ens bolquem i organitzem per acudir al comiat de Johan Cruyff durant els actes celebrats en el Camp Nou.


Ens desplacem amb els nostres records, records penjats de les parets de la nostra antiga seu, " BAR JUMILLA ", els nostres quadres, les nostres banderes, les nostres pancartes, la nostra pena i il·lusió. Allí ens presentem, en el Camp Nou estàvem.


grupoHomenajePenyaJohan

 

Les televisions, els periodistes, els socis i simpatitzants que es trobaven en aquest moment, van començar a veure la notícia, crear la notícia i ser participi de la notícia. Aviat estàvem envoltats, tothom es va interessar pel nostre acte en honor a Johan, sentim que ho vam fer bé.

Els nostres socis, a la seva manera particular, es van acomiadar de l'ídol el nom del qual porta la nostra penya.


johanFlores johanCuadro toti&Iserte johanTito johanAbello johanJose

Agrair al Futbol Club Barcelona i a tot el seu personal que ens obrissin les portes per passar com a grup, com Penya Johan. Gràcies Futbol Club Barcelona, Gràcies Johan.

 


 

Homenatge primer aniversari de la pèrdua de Johan Cruyff


Va passar un any, el temps vola, el temps no es deté, però la penya Johan té present a Johan Cruyff, volem homenatjar a l'ídol, al jugador, a l'entrenador, a la persona, a Johan.


Volem fer alguna cosa simple, petit, ple d'il·lusió, emotiu. La maquinària es posa a funcionar, es prepara un petit acte per al seu record.

Una vegada més estem a la nostra casa, en el Camp Nou, amb les nostres il·lusions, amb la nostra manera d'entendre les coses, “en un moment donat” homenatgem una vegada més a Johan.

 

aniversarioPerdidaJohan globolJohan homenajePrimer aniversarioJohan

 

Sense adonar-nos, la penya Johan realitza el primer acte commemoratiu oficial en record de Johan Cruyff. Els actes oficials del Futbol Club Barcelona estan programats per l'endemà, Dissabte dia 25 de Març del 2017.Desgraciadament també acomiadem a AGUSTI MONTAL, president del Futbol Club Barcelona que va portar al nostre equip a Johan Cruyff. DEP.


agustinMontal


 

 

Quan hi ha sentit comú, les coses es fan bé.


Estadio Johan Cruyff Arena. 25 de Abril 2017

johanCruyffArena

Com a Barcelonista, sento enveja de l'Ajax. El FC Barcelona no ha sabut reconèixer a una de les seves grans figures com a jugador, entrenador i visionari de futur, Johan Cruyff, l'home que reinvento el futbol. Assec admiració per aquelles persones de l'Ajax que no van dubtar gens ni mica a posar el nom de Johan Cruyff a l'estadi d'un dels seus colors, on va créixer com a jugador. El Johan Cruyff Arena, és un recinte esportiu situat a la ciutat de Ámsterdam (Holanda / Països Baixos) on disputa els seus partits l'Ajax.

johanAjax championsAjax

 

Un bonic homenatge per part de l'Ajax, directius i govern, el dia 25 d'abril 2017. Quan Johan Cruyff compliria 70 anys es fa oficial el canvi de nom del camp.
La penya Johan, segueix insistint que el camp de FC Barcelona hauria de cridar-se "Johan Cruyff" tal com mereix la persona que va revolucionar el futbol modern, i oblidar-nos de bandejar a un segon pla a Johan Cruyff a la ciutat esportiva.
Des d'aquí, des de la penya Johan, desitgem que pel 25 d'abril del 2018 això no sigui un somni sinó una realitat. O cuidem el que tenim o ens quedarem sense això.

johanAjax1 johanAjax2

 

Gràcies Joan per les teves fotografia i bonica visita al Johan Cruiyff Arenas.

Visca el Barça, visca Catalunya y visca la penya “Johan” !.

 

 

facebook correoElectonico twitter instagram
AVÍS LEGAL INFORMACIÓ SOBRE COOKIES